Πανηγύρισε η ηγεσία του υπουργείου Μεταφορών & Υποδομών


Η ευρωπαϊκή απόφαση για Ολυμπιακή εκδόθηκε και το αρμόδιο υπουργείο δηλώνει ικανοποιημένο…To σχόλιο του υπουργείου μεταφορών έχει ως εξης:

«ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΔΙΚΤΥΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 13 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η σημερινή απόφαση του Γενικού Δικαστηρίου της Ε. Ε., που ακυρώνει μερικώς παλαιότερη απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σχετικά με τις κρατικές ενισχύσεις προς την Ολυμπιακή Αεροπορία και τις Ολυμπιακές Αερογραμμές, δικαιώνει πλήρως την πολιτική μας να δίνουμε τη μάχη σε κάθε ευκαιρία.

Η σημερινή απόφαση αποτελεί ηθική δικαίωσή μας και μόνον, αποδεικνύοντας ταυτόχρονα ότι η προηγούμενη Κυβέρνηση δεν έδωσε τις μάχες που έπρεπε με την αναγκαία αποφασιστικότητα.»

ΠΗΓΗ Υ.Μ.Ε.

Φυσικά με βαση το παραπάνω δελτίο τύπου «έφταιγαν» οι προηγούμενες κυβερνήσεις, ενώ οι τωρινές λειτουργούν νομότυπα (προς τηνΕ.Ε.-Αφεντικό και όχι προς τους εργαζόμενους)….Ολο αυτό το παραμυθάκι τελικά , ήταν μια μάχαιρα πάνω από το κεφάλι της Ολυμπιακής , ώστε να συναινέσουν οι εργαζόμενοι σε μια εθελουσία, που θα άνοιγε το δρόμο στον κατακερματισμό της Ολυμπιακής….. Οι συνένοχοι ενός εγκλήματος, σήμερα πανηγυρίζουν με δελτία τύπου.Το μόνο που έχουμε να πούμε σαν εργαζόμενοι, είναι  ότι αυτό ήταν άλλο ένα «στημένο» παιχνίδι στις «πλάτες » του άλλοτε κραταιού Εθνικού Αερομεταφορέα….Ολο το ιστορικο της υποθεσης ΕΔΩ

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Πανηγύρισε η ηγεσία του υπουργείου Μεταφορών & Υποδομών

  1. Ο/Η Γιάννης Γκρίτσης λέει:

    «στρατιώτες πάνε ρωτάνε γιατί πολεμήσαν…. μη με ρωτάς, δεν θυμάμαι, μη με ρωτάς, μη με ρωτάς …..»…….. θέλω να ξεχάσω την προδοσία και δεν μπορώ να συγχωρώ για πάντα, έτσι κι αλλιώς θεωρείται αδυναμία απ΄αυτούς!!!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s