ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΣΥΠΑ (ΥΠΑ)


Ως Απολυμένοςς Μηχανικός/Επιθεωρητής Β1, κ C (κατά EASA PART 66 του 2042/2003 ΕΚ) της Ολυμπιακής, που τώρα ευρίσκομαι Αναγκαστικά,Προώρα, και με »Δραματικό τρόπο»..!!
έξω από τον ‘φυσικό’ μου μα και ‘ΤΟΣΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ» χώρο..!! ύστερα από 27 χρόνια, και διαβάζοντας τις δηλώσεις του συνδικαλιστή της ΟΣΥΠΑ σχετικά με τις μετατάξεις μας στην ΥΠΑ, δεν μπορώ να κρύψω την αγανάκτησή μου από την απόκρυψη και τη διαστρέβλωση της αλήθειας για την επικείμενη μετάταξη τ! όσο των πιλότων της Ο.Α., όσο και των Μηχανικών (όσων δεν απορροφήθηκαν από τις αεροπορικές εταιρείες της χώρας μας), στην ΥΠΑ, σε καθήκοντα που αναφέρει ο Ν. 3717/08. Αναφέρει λοιπόν ο πρόεδρος της ΟΣΥΠΑ, φθάνοντας στο σημείο να παραπληροφορεί, να μη μεταταγούμε εκεί, αλλά να αναγκαστούμε να βγούμε στη σύνταξη, με ό,τι αυτό σημαίνει για την οικονομία μας. Φαίνεται, με τη σπουδή που δείχνει, ότι ο κύριος λόγος φυσικά δεν είναι η “σπατάλη”, την οποία αναφέρει παραπλανητικά, αλλά συντεχνιακά αιτήματα. Είναι δυνατόν μια υπηρεσία που είναι υπεύθυνη για την Πολιτική Αεροπορία και τήν Ασφάλεια Πτήσεών της..!! , μιά υπηρεσία που είναι υπεύθυνη και έχει το ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να ελέχγει οποιοδήποτε Αεροπλάνο προσγειώνεται σε ΕΛΛΗΝΙΚΟ εδαφος να μην έχει Μηχανικούς..!! αλλά να έχει ακόμα και ξυλουργούς, τους οποίους πληρώνει αδρότατα, με μισθούς ηγεμονικούς; Εμείς ως Μηχανικοί της Ολυμπιακής, αλλά και οι Πιλότοι,έχουμε την πείρα και τις γνώσεις και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ(οι ηδη Υπάλληλοι & Εμείς)να αναβαθμίσουμε την ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ, στα Ευρωπαϊκά πρότυπα, πράγμα που φαίνεται ότι θα ξεσκεπάσει την υπάρχουσα γύμνια. Είμαι πεπεισμένος ότι η κυβέρνηση θα σταθεί, όπως έχει υποχρέωση, στο ύψος της, και αφ΄ ενός θα τηρήσει τους νόμους, (αποδεικνύοντας ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ – και πρέπει να χρεωθεί αυτό στήν ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ..!!!! ότι το κράτος δεν μπορεί να μην έχει συνέχεια…!!!), αφ΄ ετέρου θα ελέγξει επιτέλους τις συντεχνίες και του αυτού »τύπου» συνδικαλιστές που μόνο ζημιά κάνουν όταν φθάνουν σε αυτές τίς »περίεργες κινητοποιησεις»
Τα συμπεράσματα δικά σας..!!

ΠΗΓΗ

 

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

7 Responses to ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΣΥΠΑ (ΥΠΑ)

 1. Ο/Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ λέει:

  ΠΟΛΥ ΕΠΙΕΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΟ!!

 2. Ο/Η ΕΠΟΧΙΑΚΟΣ λέει:

  ετσι για να δειτε τη διαφορα

  • Ο/Η ΕΠΟΧΙΑΚΟΣ λέει:

   Από το ότι το δικαστήριο δέχεται ότι κάλυπταν πάγιες και διαρκείς ανάγκες;
   -Από το ότι δέχεται ότι ασκούσαν εξαρτημένη εργασία και πρέπει να τους καταβληθούν ό,τι έπαιρναν και οι μόνιμοι υπάλληλοι (μισθοί, επιδόματα, δώρα κτλπ);
   -Από το ότι οι Stagers είχαν δίκιο και το διεκδίκησαν και αγωνίστηκαν και το κέρδισαν παρά τον πόλεμο, τις απειλές, τους εξευτελισμούς, τις πιέσεις από τους αραχτοκαθισμένους

 3. Ο/Η Αερόφιλος λέει:

  Φαίνεται ότι οι πρώην μηχανικοί της ΟΑ, τα αρχικά Υ.Π.Α, που σημαίνουν Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, τα ερμηνεύουν ως Υπηρεσία Πρώηνολυμπιακής Αεροπορίας. Οι ξυλουργοί της ΥΠΑ δεν είναι επιθεωρητές και οι επιθεωρητές, μόνιμοι υπάλληλοι της ΥΠΑ, όπως και το 75% του λοιπού προσωπικού της Υπηρεσίας διαθέτουν πείρα, τεχνογνωσία, υψηλή εξειδίκευση και Διδακτορικά. Η ΥΠΑ έχει εδώ και πολύ καιρό αναβαθμιστεί και αριστεύει σε ελέγχους των Ευρωπαϊκών και Διεθνών οργανισμών που την ελέγχουν και δεν χρειάζεται περαιτέρω αναβάθμιση τη βοηθεία των υπό μετάταξη μηχανικών και πιλότων της ΟΑ, πολλοί από τους οποίους δήλωναν σε υπαλλήλους της ΥΠΑ ευθαρσώς ότι θα πίνουν καφέ στη Γλυφάδα και θα τους πηγαίνουν οι υπάλληλοι τον μισθό εκεί !
  Ας μην υποβαθμίζουμε συνέχεια την ΥΠΑ με αφορμή την …αναβάθμισή της από μηχανικούς και πιλότους της ΟΑ !

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s